Takaisin etusivulle


symbolit


kammiot maanpiirissä


kammioiden
sijainnit


jumalattaren airuet ja mer-ka-ba alus 
 

kammiot maanpiirissä

 
 
Kaikille symboleille on omat kammionsa, joista kuusi on tällä fyysisellä tasolla ja yksi toisella tasolla. Kammiot ovat suojattu niin, että ihmisten on mahdotonta päästä niihin käsiksi millään tavalla, sillä niihin ei ole koskaan ollut fyysistä pääsyä – vain ne, joilla on tieto ja lupa astua kammioihin, voivat päästä niihin.

Kammiot ovat sijoittuneet melko tasaisesti ympäri Maapalloa, niin että kaksi niistä on Afrikan mantereella, kaksi Aasiassa ja yksi Australiassa, Oseaniassa sekä Meksikossa.

Australiassa kammio on Pohjoisen-territorion eteläreunalla, Uluru-vuoren (Ayers Rock) sisällä, syvällä maanpinnan alapuolella.

Aasiassa kammiot ovat sijoittuneet Tiibetiin, L-hasaan, munkkiluostari Potalan pääsaliin, jossa kammio on toisella tasolla, sekä Japaniin, Hokkaido-saaren pohjoisosaan, Akan-vuoren (vuoren nimi on Akan) sisälle.

Meksikossa (The Basin of Mexico) kammio on Teotihuacanin Laaksossa, Teotihuacanin temppelipyramidin alapuolella, jota kutsutaan Aurinkopyramidiksi (Pyramid of the Sun).

Oseanian alueella kammioita on yhteensä kolme, kaksi sivukammiota ja pääkammio. Yksi sivukammioista on Uuden-Seelannin eteläkärjessä Whangarein lähellä olevan piikkivuoren (pinacles) juuressa, ja toinen Mururoa-atollien syvyyksissä. Kolmas kammio, pääkammio, on tasan puolivälissä näitä kahta sivukammiota, keskellä merta merenpohjan alapuolella.
 

 

 

 

© 2006 - 7 Earth Chambers