Takaisin etusivulle


symbolit


kammiot maanpiirissä


kammioiden
sijainnit


jumalattaren airuet ja mer-ka-ba alus 

helge.salo@luukku.com

 
 
 
 
7 Maanpiirin Kammiota sivusto on tiivistelmä Maailmankaikkeudessa tapahtuneesta muutoksesta, ja siihen liittyen ihmiskunnan tietoisuuden kohoamisesta korkeammille tasoille. Sivuilla kerrotaan Maalle kuuluvista symboleista ja kuinka ne kammioidensa kautta muodostavat tietoisuuden muutosta edistävän energiaverkoston Maan ympärille.

Tämän aineiston ovat korkeammat tietoisuudet halunneet julkaistavan tiedoksi ja ajattelemisen aiheeksi ihmisille. Anriquar*, joka on symbolitiedon vartija, sekä Shamaash ovat eräät tiedon tuojista ja symboliprojektiin osallistuneista.

Heidän mukaansa oli tärkeää, että tieto fyysisoitiin tälle arkitietoisuuden tasolle, etsimällä tietoa ilmoitetuista kammioiden sijaintipaikoista ja niihin liittyvistä asioista niin arkisin menetelmin, etsimällä tietoa netistä ja kirjastoista, kuin tarvittaessa kanavoidun keskustelun kautta. Usein puuduttavankin työn tarkoitus oli saada aikaan intensiivistä asiaan keskittymistä tiedon kiinnittämiseksi tälle tietoisuuden tasolle.

Kammioiden riittävän paikannuksen sekä niihin liittyvän tiedon kanavoimisen jälkeen tapahtui itse kammioiden ja symboleiden aktivoiminen, johon perehdytään näillä sivuilla, kuten tapahtuneen aktivoinnin vaikutukseen ihmisten tietoisuudessa. *Anriquar kanavoi edelleen maanpiirin muiden symboleiden merkityksistä ja tarkoituksista sekä symboleiden ja koodien tuomisesta Maahan noin miljoona vuotta sitten. Tästä aiheesta on tulossa myöhemmin omat sivustonsa.

Aina silloin, kun ihmiskunta on muutoksen kynnyksellä, ja uusi henkinen herääminen tekee tuloaan, aktivoidaan Maanpiirissä seitsemän kammiota ja niissä olevat symbolit vauhdittamaan alkanutta muutosta ja heräämistä. Aikaväli, jolloin symbolit tarkoituksen mukaisesti aktivoidaan käyttöön, on oletettavasti noin 25 900 vuotta, joka on ajanjakso, jonka aikana ihmiskunta kokee henkisen heräämisen ja nukahtamisen.

Saavuttaessa yhden 25 000 vuotta kestäneen jakson loppuun, ja seuraavan jakson alkaessa, ovat kammiot symboleineen aktivoituneina tietyn ajanjakson, jonka jälkeen ne tarkoituksen mukaisesti taas sammutetaan odottamaan seuraavaa aktivoimista.

Tämä jaksottainen tapahtuma on todennäköisesti ollut olemassa niin kauan kuin ihmisolennot ovat olleet Maassa, ja jatkuu niin kauan kuin ihmisrotu täällä elää. Voi kuitenkin olla, että viime aikoina tapahtunut edellinen aktivointi jää lopulta viimeiseksi ihmisrodulle tällaisena kuin me nyt sen tunnemme.

 

© 2006 - 7 Earth Chambers