Takaisin etusivulle


symbolit


kammiot maanpiirissä


kammioiden
sijainnit


jumalattaren airuet ja mer-ka-ba alus 
 

symbolit

 
 
Kaikki seitsemän symbolia ovat ulkonäöltään, olemukseltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia, joskin joitain samankaltaisuuksia ilmenee. Ne edustavat kaikkia Maanpiiriin kuuluvia tapahtumia ja ilmentymiä kuten Maan syntyä ja sen toimintojen ylläpitoa, Maassa olevaa aikakehystä, tiedon varastoimista maaperään, värähtelyn muutosta, sekä yhteyttä kaikkien Maanpiirissä olevien olentojen välillä.
   
Saqqara
SAQQARA

Nouseva spiraali kuvaa maailman kiertoa luomistyössä – symboli kuvaa kuinka Maa syntyy energia olomuodosta fyysiseksi Maaksi, ja mikä tehtävä tähtijärjestelmillä – Maailmankaikkeuden tähtien tietoisuudella – on sen synnyssä.

Spiraali kuvaa fyysisoitumista, sitä, kuinka Maan kiertokulku etenee energiatasoilta fyysiseksi maaksi.

Tähtisumut kuvaavat maailmankaikkeuden tähtien tietoisuutta, joka on ohjannut Maan syntymistä fyysiselle tasolle.

Pieni ympyrä kuvaa planeettaa, jonka syntymää tähtien tietoisuus auttaa.

 

Uluru
ULURU

Viivat edustavat neljää elementtiä; tulta, vettä, ilmaa ja maata sekä neljää ilmansuuntaa; pohjoista, itää, etelää ja länttä.

Keskellä oleva ellipsi ja sen sisällä olevat vastakkaiset kaaret kuvaavat Maan henkeä – Kaiken synnyttäjää. Se kuvaa Maan tietoisuutta, joka synnyttää olemuksensa eri puolet. Se on voima, joka pitää yllä eri elementtejä, ilmansuuntia ja kaikkea elollista Maan päällä.
 

Hokkaido
HOKKAIDO

Aika ja paikka liittyvät tähän symboliin – Se, mikä on nyt, on aina. Se, mikä on ollut, on myös nyt ja tulevaisuudessa.

Tähän symboliin liittyy energia, joka on pitänyt ihmiset tietoisena läsnä olevasta, ”maallisesta ajasta”, eikä kaikkeallisesta ikuisesta ajasta – Tietty energia pitää ihmiset pysähtyneinä tähän hetkeen ja Maan aikaan.
 

Teotihuacan
TEOTIHUACAN

Symbolissa olevat tähdet edustavat sitä kaukaa tullutta voimaa, jonka kauan sitten toisaalta tulleet tietoisuudet toivat maanpiiriin. Voima on kytketty Teotihuacanin temppelipyramidiin, jota kutsutaan Aurinkopyramidiksi (Pyramid of the Sun).

Teotihuacanin voima on balansoiva voima, joka pitää kaikkien seitsemän symbolin voimien suhteet sellaisina kuin niiden pitää olla. Taurus (härkä) symbolissa on voiman auttaja.

Aalto tauruksen alapuolella kuvaa maanydintä.
 

Kilimanjaro
KILIMANJARO

Maassa oleva kulta varastoi elämänvoimaa, jota aurinko ja maailmankaikkeus lähettävät. Tähdet antavat tietoa ja energiaa Maalle, jonka maaperässä oleva kulta varastoi itseensä.

Jo muinaisina aikoina kultaan varastoitiin ”henkisyyttä”. Se auttoi ihmisiä tuomaan itsestään esiin henkisiä voimia ja korkeampaa tietoutta. Kullassa olevaa korkeaa elämänenergiaa voitiin käyttää tukemaan ”kanssa luomista”.
 

Potala
POTALA

Symbolin vasemmalla reunalla olevat kaaret ovat taivaan kaaret, jotka yhdistävät Maan korkeampiin värähtelyihin.

Kiemuraiset aallot kuvaavat vesielementin putousta, joka kuljettaa värähtelyä, jonka täytyy kulkea maassa.

Vinoneliö kuvaa sitä rajattua voimaa, jolla nämä yhdistyvät.
 

Uusi-Seelanti - Mururoa
UUSI-SEELANTI – MURUROA

Sen on aika tapahtua nyt, ja tässä on kuvaus tapahtumista, jotka luonto tekee aina. Luontoon liittyy niin paljon sellaista, minkä ihmiset ovat unohtaneet.


Alkuperäiskansat ympäri maailmaa ovat lähellä maanpiirin henkiä. Uudessa-Seelannissa tämä symboli tarkoitti yhteyttä maan, ilman, tulen ja veden henkimaailman hoitajien kanssa.

Symbolissa olevat ympyrät sulkevat sisäänsä Maanpiirissä elävän fyysisen maailman, sekä henkisemmän, hienojakoisen tason. Ihmiset kuuluvat fyysiseen maailmaan ja hienojakoisemmalla tasolla elävät luonnonhenget ja muut Maanpiirissä olevat henkiolennot.

Kaaret kuvaavat yhteyttä näiden kahden tason välillä. Pystyt viivat kuvaavat maata ja ilmaa, kun taas pitkä vaaka viiva edustaa vettä.
 

   
© 2006 - 7 Earth Chambers